"Skriving som eksistensielt verktøy". Kurs med Kjersti Wold

Er du nysgjerrig på hvordan du kan bruke skriving til å bli bedre kjent med deg selv? Bli med på helgekurs med Kjersti Wold på Litteraturhuset 28. og 29. april.

"Skriving som eksistensielt verktøy". Kurs med Kjersti Wold

KURSET ER NÅ FULLTEGNET, MEN DET ER MULIG Å SETTE SEG PÅ VENTELISTE VED Å FYLLE UT SKJEMAET UNDER.

Dette skrivekurset fokuserer på selvforståelse. Gjennom livet lager vi kontinuerlig historier om oss selv. Historier som fordreier, forverrer eller forskjønner. Ulike skriveteknikker og innfallsvinkler gjør det mulig å forankre disse historiene bedre til virkeligheten og bli klokere på seg selv.

Kurset henvender seg både til mennesker som er interessert i dynamikken mellom fiksjon og egenopplevelser, og til de som ønsker å bruke skrivingen til det de gamle grekerne kalte «Gnothi seauton», «Kjenn deg selv». Kurset går over en helg, 28. og 29. april, fra 12-18 begge dager.

OM FORFATTEREN

Kjersti Wold har utgitt 19 bøker i ulike sjangre, blant annet "Skrivekurs for skrivelystne" (med Gro Dahle og Norunn Askeland), "Velkommen til språket"(med Gro Dahle) samt "Skriv ditt liv" (2015). Hun er en svært ettertraktet kursholder og har holdt skrivekurs for folk i alle aldre i 25 år.

PRAKTISK INFORMASJON

Datoer: Lørdag 28. og søndag 29. april 2018

Tid: Fra 12-18 begge dager

Sted: Litteraturhuset (dag 1: Amalie Skram, dag 2: Kverneland), Wergelandsveien 29

Pris: 2600,- for 2 kursdager. Et lett måltid og kaffe/te er inkludert i prisen.

14 plasser

Bindende påmelding på skjemaet under.

(MERK: Kvittering på innsendt skjema er ikke bekreftelse på kursplass, kun på at påmeldingen er registrert. Du får beskjed om kursplass i en egen e-post seinere).

PÅMELDINGSSKJEMA

[contact-form-7 id="12476" title="Skriving som eksistensielt verktøy. Kurs med Kjersti Wold"]