FRA TANKE TIL TEKST: Skrivekurs med Helga Flatland og Mikkel Bugge

Er du glad i å skrive, men sliter med å komme i gang? Eller har du et skriveprosjekt du ikke kommer videre med?

FRA TANKE TIL TEKST: Skrivekurs med Helga Flatland og Mikkel Bugge

Foto: Agnete Brun (Flatland) og Fartein Rudjord (Bugge)

Helga Flatland og Mikkel Bugge inviterer til et motiverende og inspirerende skrivekurs. Lær konkrete metoder for blant annet å utarbeide en engasjerende idé, lage en god dramaturgi, og skape troverdige karakterer. Hvordan skrive en levende dialog, redigere din egen tekst – og hvordan fortsette å skrive når du egentlig bare vil gi opp?

Gjennom en kombinasjon av undervisning, skriveøvelser og personlige tilbakemeldinger, får du nyttige verktøy for å skape tekster som engasjerer og berører.

Helga Flatland debuterte med romanen Bli hvis du kan. Reis hvis du må i 2010, som fikk overveldende kritikker. For denne ble hun tildelt Tarjei Vesaas' debutantpris, Ungdommens kritikerpris og Aschehougs debutantstipend. Flatland har gjort stor suksess både i inn- og utland med sine syv romaner. Hun er blant de fremste av unge norske forfattere, og har fått et stort publikum for måten hun beskriver menneskelige prosesser som sorg, tilknytning og oppbrudd på.

Mikkel Bugge debuterte med novellesamlinga Yttersider i 2007. Han har siden gitt ut fire bøker og har blant annet vært nominert til Brageprisen, P2-lytternes romanpris og Ungdommens kritikerpris. Han har også skrevet for teater og TV. Mikkel Bugge har bred erfaring som skrivelærer og har undervist i skrivekunst flere år, både for ungdom og voksne. 

Praktisk

Dato: Torsdag 15. februar 2024

Tid: 18–21

Sted: Litteraturhuset (Kverneland i 2. etg.)

Pris: kr 1850,-

16 plasser

Bindende påmelding på skjemaet under. Du får beskjed om du har fått kursplass i en egen e-post etter at påmeldingen er registrert.

Påmelding

Skjema sendt, og du skal ha fått kopi på e-post. Du får beskjed om du har fått kursplass i en egen e-post etter at påmeldingen er registrert.
Oops! Something went wrong while submitting the form.