Skrivekurs med Haboon Hashi

Hva er egentlig tabu, stigma og skam? Hvilken rolle spiller dette i samfunnet? Er tabu alltid dårlig eller negativt? Haboon Hashi har følt tabu, skam og det å bli stemplet negativt på kroppen. Dette skrivekurset vil vise hvilken betydning tabu kan ha i tekst, og hvordan du kan bruke det som et virkemiddel for å skape sterke leseopplevelser.

Skrivekurs med Haboon Hashi

Foto: Didier Muya‍

Gratis skrivekurs på Kiellandsenteret med Haboon Hashi

Hva er egentlig tabu, stigma og skam? Hvilken rolle spiller dette i samfunnet? Er tabu alltid dårlig eller negativt? Haboon Hashi har følt tabu, skam og det å bli stemplet negativt på kroppen. Hun har skrevet om det i boka En vei ut? Både det å skrive og lese om tabuer kan være en måte å jobbe med det du er redd for eller skammer deg over.

Bli med på skrivekurs med Hashi! Her vil du bla få innsikt i hvilken betydning tabu kan ha i tekst, og hvordan du kan bruke det som et virkemiddel for å skape sterke leseopplevelser.

Hvor: Utsikten i 4. etasje på Sølvberget

Når: Lørdag 16. september kl.11.00 - 15.00. Det vil bli servert gratis mat i pausen

Påmelding eller spørsmål: hild.bakka@solvberget.no

Gratis!

Skrivekurset er en del av Litterært springbrett Rogaland, og arrangeres i samarbeid med Sølvberget og er støttet av Rogaland fylkeskommune.

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa