Skriveforum: Kreativitetstrim – skru på huet! [FULLT]

Koronatida er tida der man kan slippe å ta 1000 push-ups og slippe å løpe rundt Jonsvatnet. Bli med på å trimme huet i stedet! 

Skriveforum: Kreativitetstrim – skru på huet! [FULLT]

Alle veit at idrettsutøvere må trene jevnlig for å holde formen/kondisen ved like. Og alle veit at de som har lyst til å BLI idrettsutøvere, må ut av sofaen, de også. Og sånn er det også med skriving: Man må opp av sofaen og skru på pc-en og skru på huet og sette igang.

Om kurset:

NB! Dette kurset er fullt.

På dette kurset kan man enten prøve å skrive seg litt ut av frustrasjon og kjedsomhet, eller: Man kan ha et større mål om at dette kanskje kan bli til noe etter hvert.

Kurset vil gå over 4 dager: Klokka 11 hver av dagene presenteres deltakerne 6 oppgaver, som må skrives i løpet av 3 timer. Deretter kan noen av tekstene sendes på mail til kurslederen, som vil gi korte, men private tilbakemeldinger. Kursleder tar gjerne en kort Skype-samtale med hver enkelt før kurset starter.

Du kan sjøl velge om du ønsker å få tilbakemelding på e-post eller over Skype, men best av alt: Du får aleinetid med sjølveste Kristin Ribe!

Tidspunkt: Lørdag 9., søndag 10., lørdag 23. og søndag 24. mai 2020. Oppgaver deles ut kl. 11.00 og må returneres innen kl. 14.00 samme dag. Tilbakemelding avtales individuelt.
Sted: Over internett, på heimekontoret ditt.
Kursavgift: 1000 (ordinær) / 500 (student, honnør, frilans/sjølstendig næringsdrivende, permittert).

Påmelding:

Kurset er åpent for 10 deltakere, og har hverken øvre eller nedre aldersgrense. Her er det førsteperson til mølla-prinsippet som gjelder.

Skriv et par linjer om deg sjøl, fullt navn, postadresse, e-postadresse, Skype-navn og telefonnummer (du må melde fra om du er student, pensjonist, sjølstendig næringsdrivende eller permittert for å få rabatt), og send til siri.aurland.bredesen@forfattersentrum.no
Førsteperson til mølla!

Om kurslederen

Kristin Ribe (f. 1972) har lang erfaring som skrivekursleder. Hun har utgitt seks romaner på Forlaget Oktober, og fikk Bokhandelens store forfatterstipend for romanen Syn (2010). Ribe har vært fylkeskunstner i Sør-Trøndelag. Nyeste roman er /Lyte/. Ribe jobber nå med en roman om regler og ALIENS.

Mer informasjon:

Norsk Forfattersentrum Midt-Norge
siri.aurland.bredesen@forfattersentrum.no | Tlf. 21 09 57 72 | www.forfattersentrum.no
Arrangør: Norsk Forfattersentrum
Kurset er støttet av Trondheim kommune

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa