Skriveforum for ungdom 16–20 år

Skrivekurs med forfatterne Kristin Ribe og Bendik Sandnes Vada. Fortløpende påmelding.

Skriveforum for ungdom 16–20 år

Dette er et kurs over fire kvelder med oppfølging på e-post og Facebook mellom hver kveld. Gjennom øvinger og diskusjon blir du inspirert til å tenke nytt og annerledes, og til å komme videre med egen skriving. Du blir kjent med andre som liker å skrive. Fortløpende påmelding.

TID OG STED
Varighet: Fire kvelder med tre timer.
Tidspunkt: kl. 18.00–21.00 onsdager 26. september, 3. oktober og 17. oktober og 24. oktober.
Sted: Norsk Forfattersentrum, Bakkegata 1A, Trondheim

OM KURSET
Skriveforumet blir ledet av forfatterne Kristin Ribe og Bendik Vada. Kurset hjelper deg til å komme i gang med nye tekster og å teste ut ulike måter å jobbe på. Hovedfokuset er å arbeide grundig med egne tekster. Du får også trening i å lese og gi tilbakemelding på skjønnlitterære tekster.

OM KURSLEDERNE
Kristin Ribe
(f. 1972) har lang erfaring som skrivekursleder. Hun har utgitt seks romaner på Forlaget Oktober, og fikk Bokhandelens store forfatterstipend for romanen Syn (2010). Hun har skrevet hovedfagsoppgave om komposisjon og om hva som skaper sammenheng i større litterære tekster. Hennes nyeste roman er /Lyte/ fra 2015. Kristin har vært fylkeskunstner i Sør-Trøndelag. For tida arbeider hun med et manus om regler og aliens.

Bendik Sandnes Vada (f. 1996) har gått på skrivekunstlinja på Nansenskolen og Forfatterskolen i København. Han debuterte i 2017 med diktsamlinga Vak på Forlaget Oktober. Diktene er skrevet på trøndersk. For tida arbeider Bendik med oversetting og gjendikting. Bendik kommer fra Klett.

[video width="320" height="576" mp4="https://forfattersentrum.no/wp-content/uploads/2018/06/Video-Bendik-Vada.mp4"][/video]

PÅMELDING: BRUK SKJEMAET UNDER
Skriv tre linjer om deg selv. Husk fullt navn, alder, telefonnummer, postadresse og e-postadresse. Send med tre sider med tekst (wordfil eller pdf).
Alder: 16–20 år. Maks 14 plasser.
Kursavgift: 700
Spørsmål kan rettes til Guri Sørumgård Botheim: guri@forfattersentrum.no, tlf.: 970 31 624
Påmeldingsfrist: fortløpende påmelding med siste frist mandag 17. september

[contact-form-7 id="13520" title="Skriveforum for ungdom 16–20 år"]

Arrangør: Norsk Forfattersentrum
Kurset er støtta av: Trondheim kommune og Trøndelag fylkeskommune