Skrive- og inspirasjonskurs med Jan Kjærstad

FULLTEGNET renger du startkabler og inspirasjon til egen skriving? Vi lover to kvelder spekket med matnyttige skrivetips fra en engasjert og kunnskapsrik formidler. Kurset egner seg best for deg som ennå ikke har publisert en prosatekst eller bok.

Skrive- og inspirasjonskurs med Jan Kjærstad

KURSET ER NÅ FULLTEGNET

Trenger du startkabler og inspirasjon til egen skriving?

Vi lover to kvelder spekket med matnyttige skrivetips fra en engasjert og kunnskapsrik formidler. Kurset egner seg best for deg som ennå ikke har publisert en prosatekst eller bok.

Jan Kjærstad (født 1953) er regnet som en av Nordens fremste forfattere, først og fremst på grunn av sine nyskapende romaner. Kjærstad debuterte i 1980 med novellesamlingen «Kloden dreier stille rundt». I tillegg til sine romaner har han skrevet billedbøker og essaysamlinger. Han har mottatt en rekke priser, og for den siste av bøkene i trilogien om Jonas Wergeland – «Oppdageren»  fikk han Nordisk Råds Litteraturpris. Kjærstads bøker er oversatt til en rekke språk.

Tirsdag 12. og onsdag 13. september
Tid: 18-22 begge dager
Sted: Litteraturhuset (Kverneland i 2. etasje)
Pris: kr 1600,- for 2 kvelder. Enkel servering.

15 plasser

Bindende påmelding på skjemaet under. Du får beskjed om du har fått kursplass i en egen e-post etter at påmeldingen er registrert.

Påmelding

[contact-form-7 id="5594" title="Skrive- og inspirasjonskurs med Jan Kjærstad"]

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa