Poesiti: Asta Olivia Nordenhof, Amalie Smith og Theis Ørntoft

Asta Olivia Nordenhof, Amalie Smith og Theis Ørntoft er tre av Danmarks mest interessante, unge lyrikere. Det sier ikke lite - de siste årene har dansk poesi lignet et tre i ekplosiv vekst, hvor nye greiner skyter ut på bare minutters varsel. Det har vært en voldsomt fascinerende utvikling å følge. Samlaget er åpenbart enige, da de har gjendiktet disse tre (samt Olga Ravn) til klingende nynorsk, og det er i den anledning vi har hatt muligheten til å inngå et samarbeid med dem om å få hentet Asta, Amalie og Theis til Trondheim. Vi gleder oss vildt! Samtalen ledes av Anne Dorte Lunås.

Poesiti: Asta Olivia Nordenhof, Amalie Smith og Theis Ørntoft

Asta Olivia Nordenhof, Amalie Smith og Theis Ørntoft er tre av Danmarks mest interessante, unge lyrikere. Det sier ikke lite - de siste årene har dansk poesi lignet et tre i ekplosiv vekst, hvor nye greiner skyter ut på bare minutters varsel. Det har vært en voldsomt fascinerende utvikling å følge. Samlaget er åpenbart enige, da de har gjendiktet disse tre (samt Olga Ravn) til klingende nynorsk, og det er i den anledning vi har hatt muligheten til å inngå et samarbeid med dem om å få hentet Asta, Amalie og Theis til Trondheim. Vi gleder oss vildt!

Samtalen ledes av Anne Dorte Lunås.

Inngang: 70,-/100,-

Poesiti er et samarbeid mellom Norsk Forfattersentrum, Litteraturhuset i Trondheim og Beijing Trondheim. Dette arrangementet er støttet av Trondheim kommune og Norsk Forfattersentrums medlemsfond.

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa