Oppfølgingskurs med Jan Kjærstad

FULLTEGNET! Deltakerne får denne gangen respons på egen skriving, både fra Kjærstad og de andre kursdeltakerne. Det blir gitt en skriveoppgave i forkant av kurset, med innlevering ca to uker før kursstart. Kurset går over to kvelder. Enkel servering underveis.

Oppfølgingskurs med Jan Kjærstad

Foto: Fartein Rudjord

KURSET ER FULLTEGNET. Du kan sette deg på venteliste ved å fylle ut skjemaet under, så kontakter vi deg hvis det blir en åpning.

Jan Kjærstad (født 1953) er regnet som en av Nordens fremste forfattere, først og fremst på grunn av sine nyskapende romaner. Kjærstad debuterte i 1980 med novellesamlingen «Kloden dreier stille rundt». I tillegg til sine romaner har han skrevet billedbøker og essaysamlinger. Han har mottatt en rekke priser, og for den siste av bøkene i trilogien om Jonas Wergeland – «Oppdageren» fikk han Nordisk Råds Litteraturpris. Hans hittil siste bok er essaysamlingen «Menneskets bølger» fra 2022. 

Praktisk

Kursdatoer: Mandag 22. og tirsdag 23. april

Tid: 18-22 begge dager (8 undervisningstimer totalt)

Sted:  Litteraturhuset (rom: Kverneland i 2. etasje)

Pris: kr 3200,- for to kvelder. Et lett måltid og kaffe/te begge dager er inkludert i prisen.

Maks 10 deltakere

Bindende påmelding på skjemaet under. 

Påmeldingsskjema

(MERK: Kvittering på innsendt skjema er ikke bekreftelse på kursplass, kun på at påmeldingen er registrert. Du får beskjed om kursplass i en egen e-post seinere).

Skjema sendt, og du skal ha fått kopi på e-post. Du får beskjed om du har fått kursplass i en egen e-post etter at påmeldingen er registrert.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa