Oppfølgingskurs med Jan Kjærstad

Deltakerne får denne gangen respons på egen skriving, både fra Kjærstad og de andre kursdeltakerne. Det blir gitt en skriveoppgave i forkant av kurset, med innlevering ca to uker før kursstart. Kurset går over to kvelder. Enkel servering underveis.

Oppfølgingskurs med Jan Kjærstad

Foto: Fartein Rudjord

Jan Kjærstad (født 1953)er regnet som en av Nordens fremste forfattere, først og fremst på grunn avsine nyskapende romaner. Kjærstad debuterte i 1980 med novellesamlingen «Klodendreier stille rundt». I tillegg til sine romaner har han skrevet billedbøker ogessaysamlinger. Han har mottatt en rekke priser, og for den siste av bøkene itrilogien om Jonas Wergeland – «Oppdageren» fikk han Nordisk Råds Litteraturpris. Hans hittil siste bok eressaysamlingen «Menneskets bølger» fra 2022. 

Praktisk

Kursdatoer: Mandag 22. ogtirsdag 23. april

Tid: 18-22 begge dager (8undervisningstimer totalt)

Sted:  Litteraturhuset (rom: Riverton i 2. etasje)

Pris: kr 3200,- for tokvelder. Et lett måltid og kaffe/te begge dager er inkludert i prisen.

Maks 10 deltakere

Bindende påmelding påskjemaet under. 

Påmeldingsskjema

(MERK: Kvittering påinnsendt skjema er ikke bekreftelse på kursplass, kun på at påmeldingen erregistrert. Du får beskjed om kursplass i en egen e-post seinere).

Skjema sendt, og du skal ha fått kopi på e-post. Du får beskjed om du har fått kursplass i en egen e-post etter at påmeldingen er registrert.
Oops! Something went wrong while submitting the form.