NYHET: Skrivekurs for pårørende med Olaug Nilssen og Eivind Hofstad Evjemo

FULLT. Vi inviterer til skrivekurshelg for pårørende på Frambu kompetansesenter i Østmarka.

NYHET: Skrivekurs for pårørende med Olaug Nilssen og Eivind Hofstad Evjemo

KURSET ER NÅ FULLTEGNET. HVIS DU FYLLER UT SKJEMAET UNDER, VIL VI KONTAKTE DEG HVIS/NÅR DET BLIR AKTUELT Å GJENTA DETTE KURSET.

Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser og Norsk Forfattersentrum inviterer til skrivekurshelg for pårørende 10. og 11. februar. Kursholderne er forfatterne Olaug Nilssen og Eivind Hofstad Evjemo.

Skrivekurset er ikke en del av Frambus ordinære fagtilbud, men et ekstra tilbud til pårørende på tvers av diagnoser. Målet med kurset er å hjelpe deg som pårørende med å hente fram og bearbeide vanskelige følelser og den sorgen som er forbundet med for eksempel å ha et sterkt funksjonshemmet barn. Kurset vil være organisert som en workshop med en kombinasjon av teori og konkrete skriveoppgaver.

Overnatting og servering under oppholdet på Frambu er inkludert i kursavgiften.

OM FORFATTERNE

Olaug Nilssen (f. 1977) vant Brageprisen 2017 for romanen Tung tids tale som juryen omtalte som «et rørende brev til en elsket sønn, en fortvilet rapport fra en utmattende hverdag og et virkningsfullt kampskrift mot diagnosesamfunnet og et rigid byråkrati». Nilssen debuterte med romanen Innstengt i udyr (1998) og kom i 2005 med Få meg på, for faen som også ble film. Hun ble husdramatiker ved Den Nasjonale Scene i Bergen i 2016.

Eivind Hofstad Evjemo (f. 1983) debuterte med romanen Vekk meg hvis jeg sovner (2009) som han mottok Tarjei Vesaas' debutantpris for. For sin andre roman Det siste du skal se er et ansikt av kjærlighet (2012) mottok han Ungdommens kritikerpris og han ble i 2015 kåret til en av de ti beste norske forfattere under 35 år av Morgenbladet. I 2016 kom diktsamlingen Kvelningsminner, der vi møter dem som må sende sine kjære vekk fra hjemmet, til institusjoner, og følger dem i letingen etter den verdigheten som er menneskelighetens kjerne.

PRAKTISK INFORMASJON

Sted: Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser, Sandbakkveien 18, 1404 Siggerud

Datoer: Lørdag 10. og søndag 11. februar 2018.

Tid: Oppstart lørdag klokka 12. Kurset avsluttes søndag ca klokka 15.

Kursavgift: 2100,- (som dekker undervisning, kost og losji). Reiseutgifter dekkes av den enkelte.

Vi tar et forbehold om minimum 8 deltakere for å gjennomføre kurset.

Du kan lese mer om kursstedet her: www.frambu.no

PÅMELDING

Bindende påmelding på skjemaet under. Du får beskjed om du har fått kursplass i en egen e-post etter at påmeldingen er registrert.

[contact-form-7 id="12732" title="Skrivekurs for pårørende med Olaug Nilssen og Eivind Hofstad Evjemo"]

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa