Nyhet: Novellekurs med Bjarte Breiteig

Lurer du på hva som skal til for å skrive en god novelle? Bli med på kurs med en av Norges aller fremste novelleforfattere.

Nyhet: Novellekurs med Bjarte Breiteig

En godt skrevet novelle kan gi en intens og uforglemmelig leseropplevelse. Hvordan kan du oppnå den konsentrerte skrivestilen som novellen krever? Kurset går over tre mandagskvelder og er en kombinasjon av tematisk undervisning og tekstgjennomgang.  Vi ser på eksempler fra ulike tradisjoner og gjennomgår hverandres tekster. Passer for alle som har prøvd eller har lyst til å prøve seg på novellen!

Meld deg på innen 14. oktober med en novelle eller skisse til novelle (3-10) sider som du har lyst å gjennomgå og jobbe mer med.

Bjarte Breiteig (f. 1974) er blant landets mest kritikerroste novelleforfattere og utropt til en av de viktigste yngre litterære stemmene fra det siste tiåret. Han har skrevet tre novellesamlinger: "Fantomsmerter" (1998), "Surrogater" (2000) og "Folk har begynt å banke på" (2006). Alle er blitt rost av et samlet kritikerkorps, han har vært nominert til Brageprisen og har mottatt en rekke litterære priser. Han debuterte som romanforfatter med "Mine fem år som far" i 2014. Breiteig har vært leder for Aschehougs forfatterskole og har lang erfaring som skrivekursholder, blant annet fra Skrivekunstakademiet og forfatterstudiene i Bø og Tromsø.

praktisk

Kurset går over tre mandagskvelder høsten 2019.

Kursdatoer: 28. oktober, 4. november og 11. november 2019
Tid: 18-22 alle dager (12 undervisningstimer totalt)
Sted:  Litteraturhuset (rom: Riverton i 2. etasje)
Pris: kr 3350,- for hele kurset. Et lett måltid og kaffe/te alle dager er inkludert i prisen.
Maks 9 deltakere

søknad om kursplass

Det er kun 9 plasser. Det vil derfor være en opptaksprosess basert på innsendt materiale, 3-10 sider tekst.

Om utseende og filformater:

• Bruk dobbel linjeavstand
• Filformater: Word eller pdf

Søknadsfrist: 14. oktober.  Svar kan forventes ca 21. oktober

SØKNADSKJEMA

[contact-form-7 id="5598" title="Skrivekurs med Bjarte Breiteig"]