Litterært treff: Litteraturens endelikt?

Norsk Forfattersentrum Sørlandet og Arendal bibliotek inviterer til Litterært treff for alle som jobber med litteratur og bøker!

Litterært treff: Litteraturens endelikt?

Nina Ruud, Arendal bibliotek, Tom Sandvid, Vigmostad Bjørke

Litteraturens endelikt?

Vi inviterer til panelsamtale der vi undersøker samtidslitteraturens kår. Hvordan ser en forfatters hverdag ut, går det egentlig an å leve av å skrive bøker? Hva er samtidslitteraturens plass i bibliotekene? Og, hvordan påvirker det oss – og litteraturen – at vi leser stadig mindre og mindre? Er vi vitner til bokens sakte og smertefulle død? Deltagerne i debatten er forfatter Bård Nannestad, daglig leder i Norsk Forfattersentrum Ingvild Herzog og konstituert biblioteksjef i Arendal Kristin Flo. Debattleder er forfatter MiRee Abrahamsen.

Arrangementet er det fjerde i en serie litterære møteplasser som hele bokbransjen i regionen er invitert til. Målet er å knytte bånd mellom oss som jobber med litteratur og formidling, enten det er som forfatter, i forlag, på bibliotek, i bokhandel, på universitetet, i fylket eller kommunen, eller som norsklærer eller kulturkontakt i skolen. Velkommen skal du være!

Tid: 30. mars 2023 kl 16.30
Sted: Arendal bibliotek, Scenen

Tiltaket er støttet av Agder fylkeskommune

Påmelding

[contact-form-7 id="36827" title="Litterært treff: Litteraturens endelikt?"]