Litterær vårfest - torsdag

Norsk Forfattersentrum presenterer et utvalg av den nordnorske bokvåren på Festspillene i Nord-Norge 2019. Monika Steinholm gir ut tredje bok i serien ANKH om livsfarlige krefter, modige barn og rare oppfinnelser. Hun kommer og forteller om vennene Markus, Sara og Rulle, og har med mange kule illustrasjoner av Tonje-Mari Clausen.

Litterær vårfest - torsdag

Norsk Forfattersentrum presenterer et utvalg av den nordnorske bokvåren på Festspillene i Nord-Norge 2019. Monika Steinholm gir ut tredje bok i serien ANKH om livsfarlige krefter, modige barn og rare oppfinnelser. Hun kommer og forteller om vennene Markus, Sara og Rulle, og har med mange kule illustrasjoner av Tonje-Mari Clausen.

I Kattekongens jakt begynner universet å bli ustabilt. Ting lekker inn fra andre verdener. Hvaler og sverdfisk flyr på himmelen. En monsterslange knuser skolens do. Og sist men ikke minst: Markus, Sara og Rulle oppdager at forsvaret har en farlig plan som kan ødelegge hele byen deres. Kan vennene klare å redde byen og resten av landet, jordkloden, solsystemet og ALLE universene?

Monika Steinholm (f.1983) bor i Tromsø. Hun debuterte i 2015 med ungdomsromanen Fuck verden, som ble nominert til NBUs debutantpris Trollkrittet og er oversatt til dansk. Den frittstående oppfølgeren Nærmere kommer vi ikke (2016) ble nominert til Havmannprisen og er utgitt som tegneserieroman i Sverige, illustrert av Anneli Fuhrmark. Tredje bok i trilogien, Under snøen kom høsten 2017. Våren 2018 ga hun ut første bok i ANKH-serien.

Harstad skole, kl. 13.00 og 17.00.
Billettpris: 110 kr. for voksne. Gratis for barn under 12.
Velg forestilling og kjøp billett her!

Litterær vårfest er støttet av Norsk Forfattersentrums medlemsfond, Finnmark fylkesbibliotek, Troms fylkesbibliotek, Nordland Fylkesbibliotek, Fritt Ord og Bokåret.