Kurs i Slam!Poesi med Martine Johansen

Kurs i Slampoesi med Martine Johansen. Lær å uttrykke deg i denne formen som Martine kaller et sammensurium av rap, standup, rytmikk, teater og poesi

Kurs i Slam!Poesi med Martine Johansen

Foto: Glenruben Engen

Martine Johansen kommer til Bergen for å holde et introduksjonskurs om SLAM!poesi. Du trenger ikke å ha drevet med poesi eller lignende før for å være med på kurset.

Hva er SLAM!poesi? Martine forteller “SLAM!poesi er et sammensurium av rap, standup, rytmikk, teater og poesi. Jeg kaller det gjerne en slags skriftestol. Poeten bekjenner, underholder og formidler til en forsamling. De fleste slampoeter håper at innholdet i teksten skal treffe noen i hjertet, og kanskje skape en opplevelse av gjenkjennelse. At man deler erfaringer. Og på denne måte kan både poet og publikummer kjenne seg litt mer sett, og litt lettere etterpå.”

Påmelding her! Kurset er gratis, er for deg som er fra 15 år og med krysskulturell bakgrunn. Det går over to dager og er på innledende nivå. Enkel servering.

Sted: Papillon Kontoret 2. etasje , Nygårdsgaten 2A

Martine Johansen er styremedlem i SLAM!kollektivet og en aktiv SLAM!poet som ofte er å se fremføre ved slippfester, konserter, festivaler, debatter, m.m. Hun skaper bestillingsverk for alt fra offentlige institusjoner til private bedrifter, har utgitt tre romaner, samt den første boka om slampoesi i Skandinavia “Den Store SLAM!boka” sammen med Guro Sibeko. Hun avholder SLAM!- og skrivekurs for barn, ungdom og voksne lokalt og internasjonalt.

Kurset er en del av Litterært springbrett som vi samarbeider med Papillon Bergen om.  Prosjektet er støttet av Bergen Kommune, Vestland fylkeskommune, og Sparebanken Vest.

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa