KOMMA 2021

Vi er endelig klare for festivaldager på Lillehammer! 25. - 26. mai arrangerer vi igjen Komma, visningsarena for litteratur.

KOMMA 2021

Foto: Tanja Steen/ Den kulturelle skolesekken Viken

Etter et år med få arrangementer trenger vi å møtes for å oppleve litteratur sammen! Med Komma ønsker vi å synliggjøre god litteratur og bidra til bedre spredning, større bredde og mangfold innen Den kulturelle skolesekken og i andre sammenhenger der det er ønske og behov for god formidling av litteratur.

Meld deg på KOMMA her!

Komma foregår på Lillehammer samtidig med Norsk Litteraturfestival. I tillegg til visninger inviterer vi til felles lunsjer og hyggelig middag. Vi lover faglig påfyll og god stemning med nye og gamle venner. Vi har fokus på smittevern og legger til rette for trygge rammer for arrangementene. I år vil Komma ha begrenset kapasitet, så vi anbefaler at du melder deg på snarlig for å sikre din plass

Komma er et samarbeid mellom Den kulturelle skolesekken i Innlandet, Den kulturelle skolesekken i Viken, Norsk Forfattersentrum, Norsk Litteraturfestival og Kulturtanken. Et programråd har valgt ut hvilke produksjoner som vises under Komma. Utvalget er basert på produksjoner som produsenter, forfattere og fylker har meldt inn.

Todagerspass for KOMMA koster kr. 1400,-  og inkluderer visninger samt lunsj begge dager.

Les mer om KOMMA og se på programmet her!

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa