Ka mener du? Skrivekurs med Marjam Idriss

Ka mener du? Brenner du inne med noe? En mening du bare må få ned på papiret og ut til folk? Dette kurset er for deg som vil bruke stemmen din, enten du vil delta i samfunnsdebatten eller bare bli bedre til å si hva du mener

Ka mener du? Skrivekurs med Marjam Idriss

Foto: Jonas Haarr Friestad

Dette kurset er for deg som vil bruke stemmen din, enten du vil delta i samfunnsdebatten eller bare bli bedre til å si hva du mener. Det er også for de som gjerne vil, men som vegrer seg for å heve stemmen og trenger inspirasjon og støtte for å få det til. Vi snakker også om hvordan kvinner og ikke-binære med flerkulturell bakgrunn trygt kan delta i den offentlige debatten.

Deltagere vil få muligheten til å øve seg på korte skriftlige innlegg og det vil bli rom for diskusjon og spørsmål. De som ikke er klare for å skrive selv, er hjertelig velkomne likevel!

Påmelding her! Kurset er gratis, går over to kvelder, er på innledende nivå og for deg som er kvinne med krysskulturell bakgrunn. Aldersgrense 15+ Enkel servering.

Marjam Idriss er forfatter, oversetter/gjendikter og litteraturviter. Hun debuterte i 2017 med romanen Jannikeevangeliet. Siden den gang har hun gitt ut sakprosa for ungdom og hun har jevnlig skrevet politiske og litterære essay for norske tidsskrifter og aviser.

Kurset er en del av Litterært springbrett som vi samarbeider med Papillon Bergen om.  Prosjektet er støttet av Bergen Kommune, Vestland fylkeskommune, og Sparebanken Vest.