Inspirasjon og gjennomføring. Skrivekurs med Kjersti Wold

Inspirasjon og gjennomføring – skriveprosessens ulike faser

Dette kurset henvender seg til både etablerte og nye skrivende innen skjønnlitterær og faglitterær prosa. Skrivekurset setter fokus på hva som igangsetter et prosjekt og hvordan man opprettholder skrivelyst og arbeidsglede underveis. Det vil bli undervist i ulike teknikker og klargjøringsverktøy, og den enkelte vil bli oppmuntret til å undersøke motivasjonen bak skriveprosjektet sitt. I tillegg vil det bli vektlagt hvilke feller som kan oppstå i en skriveprosess, og hvordan den indre kritiker eventuelt kan hemme fremdriften.

Kurset er ment å være både matnyttig og igangsettende, og har likhetstrekk med et kurs Kjersti Wold holdt i en årrekke for faglitterære forfattere i regi av NFF.

Kjersti Wold har utgitt et tyvetalls bøker i ulike sjangre, blant annet «Skrivekurs for skrivelystne» (med Gro Dahle og Norunn Askeland), «Velkommen til språket»(med Gro Dahle) samt «Skriv ditt liv» (2015). Hun er en svært ettertraktet kursholder og har holdt skrivekurs for folk i alle aldre i mer enn 25 år.

 

PRAKTISK INFORMASJON

Datoer: Lørdag 2. og søndag 3. november 2019

Tid: Fra 12-18 begge dager

Sted: Litteraturhuset (Kverneland i 2. etasje), Wergelandsveien 29

Pris: 2600,- for 2 kursdager. Et lett måltid og kaffe/te er inkludert i prisen.

14 plasser

Bindende påmelding på skjemaet under.

(MERK: Kvittering på innsendt skjema er ikke bekreftelse på kursplass, kun på at påmeldingen er registrert. Du får beskjed om kursplass i en egen e-post seinere).

 

PÅMELDINGSSKJEMA

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Navn og epostadresse til deltaker (obligatorisk)

Telefonnummer til deltaker (obligatorisk)

Fakturaadresse (obligatorisk)

Har du spørsmål? Dersom du har matallergi kan du skrive det inn her