Inspirasjon og gjennomføring. Skrivekurs med Kjersti Wold

KURSET ER FULLTEGNET OG PÅMELDINGEN STENGT. Skrivekurs med fokus på hva som igangsetter et prosjekt og hvordan du opprettholder skrivelyst og arbeidsglede underveis. Passer for både etablerte og nye skrivende. Begrenset antall plasser.

Inspirasjon og gjennomføring. Skrivekurs med Kjersti Wold

KURSET ER NÅ FULLTEGNET OG STENGT FOR FLERE PÅMELDINGER.

Inspirasjon og gjennomføring – skriveprosessens ulike faser

Dette kurset henvender seg til både etablerte og nye skrivende innen skjønnlitterær og faglitterær prosa. Skrivekurset setter fokus på hva som igangsetter et prosjekt og hvordan man opprettholder skrivelyst og arbeidsglede underveis. Det vil bli undervist i ulike teknikker og klargjøringsverktøy, og den enkelte vil bli oppmuntret til å undersøke motivasjonen bak skriveprosjektet sitt. I tillegg vil det bli vektlagt hvilke feller som kan oppstå i en skriveprosess, og hvordan den indre kritiker eventuelt kan hemme fremdriften.

Kurset er ment å være både matnyttig og igangsettende, og har likhetstrekk med et kurs Kjersti Wold holdt i en årrekke for faglitterære forfattere i regi av NFF.

Kjersti Wold har utgitt et tyvetalls bøker i ulike sjangre, blant annet «Skrivekurs for skrivelystne» (med Gro Dahle og Norunn Askeland), «Velkommen til språket»(med Gro Dahle) samt «Skriv ditt liv» (2015). Hun er en svært ettertraktet kursholder og har holdt skrivekurs for folk i alle aldre i mer enn 25 år.

smittevern

Dette kurset skulle ha vært avholdt i mars, men ble avlyst på grunn av pandemien. Det skal være trygt å komme på skrivekurs hos oss, og vi har derfor flyttet kurset til et stort rom i 3. etasje og redusert antall kursplasser til maks 12 denne gangen (rommet har vanligvis plass til 80-90 personer).  Alle får eget bord med god avstand til nestemann, og det blir selvsagt håndsprit tilgjengelig hele tiden samt mulighet for hyppig håndvask.

PRAKTISK INFORMASJON

Datoer: Lørdag 22. og søndag 23. august 2020

Tid: Fra 12-18 begge dager

Sted: Litteraturhuset (Nedjma i 3. etasje), Wergelandsveien 29, Oslo

Pris: 2600,- for 2 kursdager. Et lett måltid og kaffe/te er inkludert i prisen.

12 plasser

Bindende påmelding på skjemaet under.

Påmeldingsskjema

[contact-form-7 id="19881" title="Inspirasjon og gjennomføring. Skrivekurs med Kjersti Wold"]

(MERK: Kvittering på innsendt skjema er ikke bekreftelse på kursplass, kun på at påmeldingen er registrert. Du får beskjed om kursplass i en egen e-post seinere).

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa