Forfattersamtalen: Selma Lønning Aarø og Wencke Mühleisen

I samarbeid med Deichmanske bibliotek inviterer vi til en ny serie med månedlige forfattersamtaler mellom bokhyllene. Første par ut: Selma Lønning Aarø og Wencke Mühleisen.

Forfattersamtalen: Selma Lønning Aarø og Wencke Mühleisen

I samarbeid med Deichmanske bibliotek inviterer vi til en ny serie med månedlige forfattersamtaler mellom bokhyllene, denne gang på Deichman Majorstuen. Forfatterne bokbader hverandre, diskuterer, leser fra sine nyeste bøker og svarer på spørsmål fra publikum.

Torsdag 16. februar kl. 18 sitter Selma Lønning Aarø og Wencke Mühleisen klare til å snakke med hverandre om sine ferske romaner, henholdsvis Hennes løgnaktige ytre (2016) og All gjeldende fornuft (2017). De vil samtale om brevromanen som form, desperasjon i henvendelsen og om kvinneskikkelser fra ulike tider. Blant annet. Vi gleder oss. Det bør du også gjøre.

Gratis og åpent for alle.

Velkommen!

OM FORFATTERNE
Selma Lønning Aarø (f. 1972) debuterte i 1995 med Den endelige historien, vinner av Cappelens konkurranse for beste debutroman. Aarø har utgitt en rekke bøker i ulike sjangere, og har skrevet både for voksne og barn. Vill ni åka mera? (2003), har blitt betegnet som Aarøs gjennombrudd. Med denne romanen ble hun også nominert til Brageprisen. Hennes hittil siste roman, Hennes løgnaktige ytre om forfatteren Anna Munch (1856-1932) utkom i 2016 til strålende kritikker. Selma Lønning Aarø har i en årrekke vært spaltist i Dagbladet og Klassekampen og er kjent for sin selvironiske og humoristiske stil.

Wencke Mühleisen (f. 1953) har gjennom et helt liv markert seg som en aktiv deltaker i samfunnsdebatten, både som performancekunstner og kjønns- og medieforsker. Hun er en uredd forkjemper for menneskers fellesskap, utfoldelse og friheten til å forme egne roller. Hun debuterte som romanforfatter med Jeg skulle ha løftet deg varsomt over i 2011, og i 2015 kom Kanskje det ennå finnes en åpen plass i verden. Årets bok, brevromanen All gjeldende fornuft har mottatt strålende kritikker fra et samlet anmelderkorps.

Arrangementsrekka «Forfattersamtalen» er i sin helhet et samarbeid mellom Norsk Forfattersentrum og Deichman Majorstuen.

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa