Forfattersamtalen: Olaug Nilssen og Tordis Ørjasæter

OBS PROGRAMENDRING: ARRANGEMENTET ER UTSATT TIL ONSDAG 31. JANUAR KLOKKA 18.

Forfattersamtalen: Olaug Nilssen og Tordis Ørjasæter

OBS! ARRANGEMENTET ER UTSATT TIL ONSDAG 31. JANUAR KLOKKA 18. Vi håper alle som hadde tenkt seg på samtalen fortsatt har mulighet til å komme!

Vi har gleden av å åpne en ny sesong forfattersamtaler på Deichmanske Majorstua med de to Brageprisvinnerne Olaug Nilssen og Tordis Ørjasæter. Onsdag 31. januar møtes de mellom bokhyllene for å snakke om sine nyeste bøker Tung tids tale og Kjærligheten har sitt eget språk, som begge handler om det å vær mor til et barn med funksjonshemming. Samtalen skulle opprinnelig ha funnet sted 25. januar, men er nå utsatt til uken etter.

Gratis og åpent for alle. Velkommen!

OM FORFATTERNE

Olaug Nilssen (f. 1977) vant Brageprisen 2017 for romanen Tung tids tale som juryen omtalte som «et rørende brev til en elsket sønn, en fortvilet rapport fra en utmattende hverdag og et virkningsfullt kampskrift mot diagnosesamfunnet og et rigid byråkrati». Nilssen debuterte med romanen Innstengt i udyr (1998) og kom i 2005 med Få meg på, for faen som også ble film. Hun ble husdramatiker ved Den Nasjonale Scene i Bergen i 2016.

Tordis Ørjaseter (f. 1927) har skrevet en lang rekke bøker. Mest kjent er hennes biografi Menneskenes hjerter om Sigrid Undset, som vant Brageprisen 1993 og ble en bestselger. Boka Kjærligheten har sitt eget språk (2017) er en bok om livet med sønnen Dag Tore som er utviklingshemmet, om hvordan kjærligheten må finne nye veier når ordene ikke kommer.

Arrangementsrekka «Forfattersamtalen» er i sin helhet et samarbeid mellom Norsk Forfattersentrum og Deichmanske bibliotek Majorstuen.

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa