Finn din sjanger: For hele familien (tegnspråktolkes)

I samarbeid med Tegnspråklig frivillighetssentral, har vi invitert to av Norges mest kjente og kjære barnebokforfattere til et unikt forfattermøte i Trondheim. Hele arrangementet tegnspråktolkes og tilrettelegges for døve/hørselshemma småbarnsfamilier, slik at barna kan få prate eller stille spørsmål til forfatterne etter opplesning.

Finn din sjanger: For hele familien (tegnspråktolkes)

Vi inviterer hele familien til å utforske barneboka sammen med Gro Dahle og Henrik Hovland!

I samarbeid med Tegnspråklig frivilligsentral Trondheim, har vi invitert to av Norges mest kjente og kjære barnebokforfattere til et unikt forfattermøte i Amfisalen på ISAK. Hele arrangementet tegnspråktolkes og tilrettelegges for døve/hørselshemma småbarnsfamilier, slik at barna kan få prate eller stille spørsmål til forfatterne etter opplesning.

Trondheim, Kultursenteret, ISAk, Amfisalen
Arrangementet er gratis og åpent for alle i alle aldre
Det blir opplesninger, videovisning og ei lita samtale
Velkommen!

Henrik Hovland har utgitt bøker i flere sjangere, men er de siste årene mest kjent for de fire billedbøkene om krokodillen Johannes Jensen som alle er illustrert av Torill Kove. Bøkene om Johannes Jensen er blitt moderne klassikere, kommer jevnlig i nye opplag og er oversatt til flere språk. Hovland sjarmerte seg inn i nordmenns hjerter med Johannes Jensen, den noget engstelige krokodilla med hjertet i hånda. I år er Johannes endelig tilbake, og denne gangen skal han ta nattoget!

Gro Dahle er forfatter, lyriker og skrivepedagog. Bak seg har hun et prisbelønt og omfangsrikt forfatterskap, med blant annet romaner, barnebøker, diktsamlinger, fagbøker og teaterstykker. Hun kjent for å skrive om tabubelagte eller tunge temaer for barn, og denne kvelden får vi et gjenhør med Lussi, den lille piken som forsvinner i “Snill”.

----

Arrangementet er en del av Norsk Forfattersentrums satsning i Bokåret 2019, under vignetten «Finn din sjanger». Arrangementet gjennomføres i samarbeid med Tegnspråklig frivilligsentral Trondheim. Arrangementsrekka «Finn din sjanger» presenterer bøker og forfattere innafor et bredt spekter av litterære sjangre, gjennom forfattersamtaler over hele landet. Samtalene gir innblikk i forfatternes egne arbeidsmåter og erfaringer. Målet med samtalene er å trigge lesegleden hos publikum gjennom sjangerutforskning, ved å se på sjangerens konvensjoner, overlapp, brudd og fargesprakende muligheter. Les mer her.

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa