Fakta om fiksjon - Velferdsklemma

Forfatter Janne Stigen Drangsholt møter psykolog Sondre Risholm Liverød til en samtale om stress, hverdagsmas og velstandsproblemer. Sigurd Tenningen er samtaleleder.

Fakta om fiksjon - Velferdsklemma

Ingrid Winters liv preges mer av mindfull-mess en mindfulness, selv om hun benytter seg av mindfulnessappen i køen på vei fra jobb til barnehage. Livet fylles av uendelig mange og regntunge timer på diverse fotmallbaner, uendelig lange og poengløse møter i FAU, enda lengre foreldremøter, sonemøter, seksjonsmøter, dugnader i barnehagen, kulturskoleforestillinger, dugnader på fotballbanen, dugnader på kulturskolen, det alt for dyre huset byr bare på problemer, og som om ikke det var nok flytter Den Perfekte Familien inn i huset ved siden av.

Janne Stigen Drangsholt skriver gjenkjennelig, vittig om stress, om konkurranser med naboen og andre velstandsproblemer. På Hotel Norge møter hun psykolog Sondre Risholm Liverød til samtale. Sigurd Tenningen er samtaleleder.

Sondre Risholm Liverød er psykolog og spesialist i klinisk voksenpsykologi. Han jobber som terapeut og teamleder ved en poliklinikk for gruppepsykoterapi ved Sørlandet Sykehus i Kristiansand. Hvordan leser Sondre romanen om Ingrid Winter?

Hotel Norge serverer suppe fra klokka 18:30
Samtalen starter kl 19:30
Arrangement + mat = 200,-
Kun arrangement 100,-
Forhåndsbestill gjerne på Hotel Norge!

Norsk Forfattersentrum Sørlandet er arrangør.
Arrangementet er støttet av Fritt Ord og Aust-Agder Fylkeskommune.