Fakta om fiksjon # det moderne begjær etter alt

Hør Trude Marstein i samtale med psykolog Sondre Risholm Liverød.

Fakta om fiksjon # det moderne begjær etter alt

I Fakta om fiksjon lar vi romanforfattere møte fagpersoner til samtale om et tema de skriver om.

Trude Marstein har fått strålende kritikker for sin nyeste roman, "Så mye hadde jeg" en roman om den aldri hvilende lengselen etter et liv rikt på tilhørighet, lidenskap og mening – men også om følelsen av at alt glipper, at ingenting kan holdes fast, at man kanskje verken vil eller klarer å høre sammen med noen.

Trude Marstein fikk Tarjei Vesaas' debutantpris for prosasamlingen "Sterk sult, plutselig kvalme". Senere har hun utgitt romaner, essays og en barnebok, og hun har mottatt flere priser for sitt forfatterskap. Hun har i sine bøker lykkes i å avsløre spriket mellom den nærhet, omsorg og kjærlighet vi ønsker skal være mellom mennesker, og alle de trivielle, forbudte og gale følelsene som ligger under overflaten når mennesker møtes.

Hør forfatteren i samtale med psykolog Sondre Risholm Liverød.

Sondre Risholm Liverød er psykolog og spesialist i klinisk voksenpsykologi. Han jobber som terapeut og teamleder ved en poliklinikk for gruppepsykoterapi ved Sørlandet Sykehus i Kristiansand. Han driver nettmagasinene WebPsykologen.no og Psykolog.com som sikter på å formidle psykologi på en anvendelig måte gjennom artikler og videoforedrag. Han underviser i utviklingspsykologi ved Universitetet i Agder. I 2016 ga han ut boken «Selvfølelsens Psykologi» og i 2017 kom boken «Jeg, meg selv og selvbildet». I 2018 gir han ut en bok som heter "Psykologens Journal". Det er en bok hvor ateisten møter den troende, og dette møtet blir til et dypdykk i menneskets eksistensielle grunnvilkår.

Irene Gressli Haugen er samtaleleder.

Dørene åpner kl. 19:00, samtalen starter kl. 19.30

Billetter koster 100,- og kan kjøpes i døra eller på tikkio.no