"Å skrive et barn", del 2. Oppfølgingskurs med Gro Dahle

FULLTEGNET. Et kurs for deg som har deltatt på prosakurset "Å skrive et barn" med Gro Dahle tidligere, og som ønsker respons på egne tekster.

"Å skrive et barn", del 2. Oppfølgingskurs med Gro Dahle

KURSET ER NÅ FULLTEGNET.

Deltakerne får denne gangen respons på egen skriving, både fra Gro Dahle og de andre kursdeltakerne. Det blir gitt en skriveoppgave i forkant av kurset, med innlevering ca to uker før kursstart. Kurset går over to kvelder og er forbeholdt tidligere deltakere på kursene "Å skrive et barn" og "Dikt for barn". Begrenset antall plasser.

Gro Dahle (f. 1962) har utgitt diktsamlinger, prosabøker og barnebøker, særlig bildebøker for voksne og barn, såkalt allalderlitteratur. Hun har også skrevet fagbøker, sangtekster og teaterstykker og er representert i en rekke antologier. Hun har mottatt flere litterære priser, blant annet Brageprisen for beste barnebok i 2002.

praktiske detaljer

Kurset avholdes mandag 14. og tirsdag 15. november
Tid: 18-22 begge dager
Sted: Litteraturhuset (rom: Kverneland i 2. etasje)
Pris: kr 2700,-
Maks 10 deltakere

oppgave:

Enten:

Ta utgangspunkt i en eller flere av oppgavene i det kurset dere var med på sist og prøv å utvikle en helhet ut fra dette arbeidet. Skriv videre på det, bruk materialet i flere korte tekster eller tenk bildebok-oppslag og del opp i 12 scener eller skriv flere i samme syklus?

Eller:

Velg en tekst dere allerede har som dere brenner for og send inn riktig mengde av denne (trenger ikke være en ferdig helhet med både begynnelse og slutt)

Eller:

Skriv en helt ny tekst. Oppgaven da er å bruke dere selv, men kamuflere dere, gi dere selv en annen kropp, alder, bosted. Og gå dit det brenner uten å pøse på med følelser, tvert imot trene på å holde tilbake, være konkret, legge på detaljer, observasjoner, være spesifikk og la det som brenner brenne i underteksten.

Lengde: maks 5 sider hvis du skriver prosa, maks 12 oppslag (6 sider) hvis du skriver bildebok og maks 10 sider dikt eller korttekst-syklus.

Innleveringsfrist: 1. november, enten som vedlegg til påmeldingsskjemaet eller på e-post til hanne@forfattersentrum.no

Påmelding

Bindende påmelding på skjemaet under.

(MERK: Kvittering på innsendt skjema er ikke bekreftelse på kursplass, kun på at påmeldingen er registrert. Du får beskjed om kursplass i en egen e-post seinere).

[contact-form-7 id="9273" title="Oppfølgingskurs med Gro Dahle"]

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa