2000 Lillestrøm

#POSTKODE2000 Kom på gratis workshop i september med fantastiske Guro Sibeko på Nitja i Lillestrøm. Guro er forfatter, aktivist, samfunnsdebattant og slampoet.

2000 Lillestrøm

#POSTKODE2000

Kom på gratis workshop i september med fantastiske Guro Sibeko på Nitja senter for samtidskunst i Lillestrøm! Guro er forfatter, aktivist, samfunnsdebattant og slampoet.

Folk mener noe hele tiden om alt mulig. På SoMe, på tv, på radio, i skolegården, i politikken, i familien, i vennegjengen. Alt er ikke like viktig, men hverdagen er uansett full av meninger. Her er et tilbud til deg mellom 15–19 år som vil finne din stemme!

Workshopen går over to kvelder, og her lærer du hvordan du best mulig kan uttrykke deg skriftlig uten å bli misforstått eller tolket feil. Du får lure verktøy og masse hjelp av Guro Sibeko, som har lang erfaring med å uttrykke seg offentlig – både som forfatter og politisk aktivist. Du trenger ikke ha noe særlig skriveerfaring for å delta, men det er supert om du har sterke meninger!

Vi serverer gratis mat og drikke på kurset. Husk å skrive om du har noen allergier eller er pescetarianer, vegetarianer eller veganer når du melder deg på.

Tid: Mandag 2. september klokka 17.00–19.30 og torsdag 5. september 17.00–19.30

Sted: Nitja senter for samtidskunst i Lillestrøm (Kirkegata 10 A)

Dette skrivekurset er en del av Norsk Forfattersentrums prosjekt #PostkodeNorge.

#PostkodeNorge er en kreativ pakke til barn og ungdommer med adresser i hele landet. Formålet er å inspirere til å lese, å skrive og å ytre seg. Prosjektet skal bidra til at unge med ulike bakgrunner evner å komme til orde og sikre et bredt meningsmangfold.

Prosjektet er støttet av Kulturdirektoratet.

Påmelding

Skjemaet er sendt!
Du skal ha mottatt en kopi på e-post. Dersom du ikke mottar kopien, kontakt #PostkodeNorge-ansvarlig Ida Endestad.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andre arrangement

Sjå alle arrangementa