2000 Lillestrøm

#POSTKODE2000 Kom på gratis workshop i september med fantastiske Guro Sibeko på Nitja i Lillestrøm. Guro er forfatter, aktivist, samfunnsdebattant og slampoet.

2000 Lillestrøm

#POSTKODE2000

Kom på gratis workshop i september med fantastiske Guro Sibeko på Nitja senter for samtidskunst i Lillestrøm (Kirkegata 10 A). Guro er forfatter, aktivist, samfunnsdebattant og slampoet.

Folk mener noe hele tiden om alt mulig. På SoMe, på tv, på radio, i skolegården, i politikken, i familien, i vennegjengen. Alt er ikke like viktig, men hverdagen er uansett full av meninger. Her er et tilbud til deg mellom 15-19 år som vil finne din stemme!

Workshopen går over to kvelder, og her lærer du hvordan du best mulig kan uttrykke deg skriftlig uten å bli misforstått eller tolket feil. Du får lure verktøy og masse hjelp av Guro Sibeko, som har lang erfaring med å uttrykke seg offentlig – både som forfatter og politisk aktivist. Du trenger ikke ha noe særlig skriveerfaring for å delta, men det er supert om du har sterke meninger!

Vi serverer gratis mat og drikke på kurset. Husk å skrive om du har noen allergier eller er pescetarianer, vegetarianer eller veganer når du melder deg på.

Tid: Mandag 2. september klokka 17.00-19.30 og torsdag 5. september 17.00-19.30

Sted: Nitja senter for samtidskunst i Lillestrøm (Kirkegata 10 A)

Dette skrivekurset er en del av Norsk Forfattersentrums prosjekt #PostkodeNorge.

#PostkodeNorge er en kreativ pakke til barn og ungdommer med adresser i hele landet. Formålet er å inspirere til å lese, å skrive og å ytre seg. Prosjektet skal bidra til at unge med ulike bakgrunner evner å komme til orde og sikre et bredt meningsmangfold.

Prosjektet er støttet av Kulturdirektoratet.

Påmelding

Skjemaet er sendt!
Du skal ha mottatt en kopi på e-post. Dersom du ikke mottar kopien, kontakt #PostkodeNorge-ansvarlig Ida Endestad.
Oops! Something went wrong while submitting the form.