Hva vet du om damer? Quizkveld med Marta Breen

Hvor mange ganger vant Grete Waitz New York Marathon? Hva er tittelen på Vigdis Hjorths siste roman? Og hvem sa «Jeg elsker champagne, og den bør være tørr og gratis!»?

om produksjonen

Forfatter Marta Breen var lei av at nyhetene, historiebøkene og quizkveldene ble domineret av menn. Hun laget sin egen uhøytidelige quizbok: Hva vet du om damer? som inneholder 500 spørsmål i et bredt utvalg av kategorier. Her finner du alt fra politikk og vitenskap til sport og kultur. Arranger en feministisk quizkveld, da vel! Marta spør, dere svarer.

om forfatteren

Marta Breen er journalist og sakprosaforfatter med bakgrunn fra Dagbladet, VG, KK og NRK. For tiden har hun en fast månedlig spalte i Dagsavisen og en mye lest blogg. Marta Breen er også styreleder i Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening.Marta Breen er journalist og sakprosaforfatter med bakgrunn fra Dagbladet, VG, KK og NRK. For tiden har hun en fast månedlig spalte i Dagsavisen og en mye lest blogg. Marta Breen er også styreleder i Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening.
Mer om Marta Breen i

 

Foto: Morten Brun

produksjonsfakta

Målgruppe

Arena
Klasserom/grupperom

Teknisk krav

Programlengde
90 minutter. Inntil 2 dobbelttimer pr. dag.

Elever
Maks 30 pr formidling

Opprigg / nedrigg
0 minutter

Pris DKS
Rammeavtalen med fylkesnettverket

Foto kan benyttes til promotering av forestillingen. Fotograf skal krediteres.

kontaktinformasjon

Marta Breen
Telefon: 92 81 84 88
E-post: marta.breen@gmail.com