I morgen er alt mørkt

Brage er en vanlig tenåring, med hjertet håpløst fortapt til den uoppnåelige Frida. Han og vennene lever sine trygge liv i oljenlandet Norge, skjermet mot verdens råskap.
Tror de.

En dag meldes det fra Japan om rasende horder av mennesker, såkalt forrykte. De går løs på alt og alle. Når galskapen og smitten brer seg skal ikke bare Brages liv falle sammen, men også hele verden.

I morgen er alt mørkt er en voldsom, men også følsom fortelling hvor skremmende paralleller til hendelser i den virkelige verden gjør dette til tankevekkende lesning.

i-morgen-er-alt-morkt-collage

Sigbjørn Mostue er utdannet cand.philol. med hovedfag i idéhistorie. Han har tidligere jobbet som bl.a. redaktør, men skriver nå på fulltid.
Som forfatter har han bl.a. hatt stor suksess med Alvetegnet-trilogien bestående av Gravbøygen våkner (2005 – vinner av Arks barnebokpris), Nissedreperen (2006) og den Brageprisnominerte Krakens gap (2007). Også trilogien Den siste magiker (2010-2012) har fått god mottakelse. Zombie-Bjarne (2013) var i 2014/2015 superfinalist til Foreningen !les’ Bokslukerprisen, som kåres av barneskoleelevene selv. Den siste magiker ble kåret til «Årets bok» på Søvberget i Stavanger og ble nominert til Uprisen. Det ble også Marlens historie.

I 2015 vant han U-prisen med I morgen er alt mørkt. Mostue har i tillegg til bøker for barn og unge skrevet flere kriminalromaner sammen med Johnny Brenna.

Mer om Sigbjørn Mostue i
forfatterkatalogen

Foto: Tanya  Hanzalowa Wibye

Foto: Tanya Hanzalowa Wibye

Målgruppe
8 – 10. klasse og 1. – 3. klasse VGS (tilpasset opplegg)

Produsent
Sigbjørn Mostue

Arena
Klasserom / grupperom

Teknisk krav
Projektor

Programlengde
45 minutter. Maks to forestillinger pr. dag.

Elever
100 per forestilling

Opprigg / nedrigg
5 minutter

Pris DKS
Rammeavtalen med fylkesnettverket

Foto kan benyttes til promotering av forestillingen. Fotograf skal krediteres.

kontaktinformasjon

Sigbjørn Mostue
Telefon: 97 78 49 77
E-post: sigbjorn.mostue@gmail.com