Skriving som eksistensielt verktøy. Kurs med Kjersti Wold

Dette skrivekurset fokuserer på selvforståelse. Gjennom livet lager vi kontinuerlig historier om oss selv. Historier som fordreier, forverrer eller forskjønner. Ulike skriveteknikker og innfallsvinkler gjør det mulig å forankre disse historiene bedre til virkeligheten og bli klokere på seg selv.

Kurset henvender seg både til mennesker som er interessert i dynamikken mellom fiksjon og egenopplevelser, og til de som ønsker å bruke skrivingen til det de gamle grekerne kalte «Gnothi seauton», «Kjenn deg selv». Kurset går over en helg, 30. og 31. mars, fra 12-18 begge dager.

 

OM FORFATTEREN

Kjersti Wold har utgitt 19 bøker i ulike sjangre, blant annet «Skrivekurs for skrivelystne» (med Gro Dahle og Norunn Askeland), «Velkommen til språket»(med Gro Dahle), «Skriv ditt liv»  og «Helsefremmende skriving» (med Gunn-Marit Uverud, 2018). Hun er en svært ettertraktet kursholder og har holdt skrivekurs for folk i alle aldre i 25 år.

 

PRAKTISK INFORMASJON

Datoer: Lørdag 30. og søndag 31. mars 2019

Tid: Fra 12-18 begge dager

Sted: Litteraturhuset (Kverneland i 2. etasje)

Pris: 2600,- for 2 kursdager. Et lett måltid og kaffe/te er inkludert i prisen.

14 plasser

Bindende påmelding på skjemaet under.

 

PÅMELDINGSSKJEMA

MERK: Kvittering på innsendt skjema er ikke bekreftelse på kursplass, kun på at påmeldingen er registrert. Du får beskjed om kursplass i en egen e-post seinere

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Navn og epostadresse til deltaker (obligatorisk)

Telefonnummer til deltaker (obligatorisk)

Fakturaadresse (obligatorisk)

Har du spørsmål?

Skriv noen ord om deg selv og din motivasjon for å delta på kurset. Maks en A-4 side max størrelse 5mb.

kart