Skrivekurs med Aksel Selmer

Lørdag 20. og søndag 21. mars kan du delta på skrivekurs med Aksel Selmer. Kurset passer for alle over 16 år som liker å skrive, som vil inspireres og få tips og råd om hvordan de kan utvikle seg videre som skribenter, uansett sjanger.

I sine skrivekurs legger Aksel stor vekt på språkbevissthet, men også utvikling av karakterer og konflikter, synsvinkelbruk og fortellingens struktur gjennom mange morsomme og spennende skriveøvelser. Tekstene som produseres leses opp og får umiddelbart tilbakemeldinger fra medstudenter og skrivekurslæreren.

Kurset går over to dager med fire timer per dag mellom kl. 11.00-15.00.

Aksel Selmer (1958) er forfatter og har en rekke utgivelser bak seg; dikt, barne- og ungdomsbøker, sakpreget prosa og romaner. Flere av hans seneste romaner har fått strålende mottagelse i Danmark.  Han har også skrevet for fjernsyn, og er utdannet lærer. De siste tjue årene har han holdt mange skrivekurs, både under Norsk Litteraturfestival på Lillehammer, og her i Kristiansand. Han har undervist som timelærer på Skrivekunstlinjen på Nansenskolen og hadde skoleåret 2019-2020 ansvaret for denne linjen.

 

Sted: Aladdin kino, 3. etasje, Kongens gate 6, Kristiansand.

Deltageravgift: 1600 kr

 

PÅMELDING

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Navn og epostadresse til deltaker (obligatorisk)

Telefonnummer til deltaker (obligatorisk)

Fakturaadresse (obligatorisk)

Har du spørsmål?

 

Arrangør: Norsk Forfattersentrum Sørlandet

For mer info ta kontakt med eva@forfattersentrum.no